Drømmer du om en ny bil?

Billån

Vi tilbyder et af Danmarks billigste billån.

Det kan være svært ikke at falde for den nyeste model, det smarteste ekstraudstyr eller den hotteste farve. Men det er vigtigt at have din bilfinansiering for øje, for det kan blive en dårlig oplevelse bagefter, hvis du får forelsket dig i en model, som det bagefter viser sig, at du ikke har råd til at holde kørende i årene fremover. 

Vi tilbyder dig en fornuftig rente på billån, og vi beregner for dig, hvor højt - beløbsmæssigt - du skal stile, inden du bevæger dig ud i junglen.

Guide til et trygt bilkøb

Står du over for et bilkøb, er der nogle vigtige overvejelser, du skal gøre dig for at gære et sikkert valg. 

Dine behov

Du skal gøre dig klart, hvilke behov bilen skal kunne leve op til både nu og nogle år frem i tiden. Du skal også danne dig et økonomisk overblik over bilens pris, prisen på billånet, forsikringer og serviceaftaler. 

Ny eller brugt bil?

Når du står over for et bilkøb, skal du overveje om bilen skal være ny eller brugt, eller om du skal vælge benzin, diesel, el eller hybrid. Du skal også overveje, hvordan du vil finansiere dit bilkøb, og du skal sikre dig, at der ikke er fejl eller mangler i din slutseddel. 

Der er fordele og ulemper ved både nye og brugte biler:

En ny bil er ofte udstyret med det nyeste sikkerhedsudstyr, og den har i de første år en garanti. Men du kender ikke fremtidens bilmarked, og kan ikke være sikker på bilens værdi, når du vil sælge igen. 

En brugt bil giver ofte mulighed for at få mere for pengene end ved en ny bil. Den har dog ingen garanti, og du skal derfor beregne udgifter til diverse reparationer. 

Din økonomi

Det er vigtigt, at du vurderer din økonomiske ramme - og holder fast i den. 
Det er nemt at blive fristet af en anden model eller ekstraudstyr. Uanset, om du køber ny eller brugt bil, er bilens pris altid til forhandling. Overvej en service- og reparatoinsaftale på en ny bil, og beregn årlige reparationer i dit bilbudget på en ny. 

Hvis du køber en brugt bil, skal du altid tjekke bilen grundigt. Giv bilen en prøvekøretur og gennemgå den for fejl og mangler. 

Din sikkerhed

Når du er klar til at købe bilen, bliver der lavet en slutseddel. Du kan ikke fortryde dit bilkøb, når du har skrevet under på din slutseddel. Undersøg den derfor for fejl og mangler, før du skriver under. 

Tjek for gammel gæld i bilen

Der kan være tinglyst et gammelt pantebrev i en brugt bil (med andre ord: den bærer på en gæld). 

Du kan tjekke, om bilen er gældfri her

Vi giver dig gode råd med på vejen

Hvis du har brug for en snak om dit bilkøb, er vi klar til at hjælpe dig med lånet.

Skriv til os

"Det skulle gå stærkt, og med det samme havde vi et lån"

Vi hjælper vores kunder med at finde den rigtige bil til den rigtige pris. Her fortæller Helle om hendes oplevelse af købsprocessen, da hun fandt en brugt bil, hun ville købe. 

 

Kontakt os

Vi er tilgængelige døgnet rundt