Hvad drømmer du om?

Forbrugslån

Vi giver dig gode råd med på vejen

Uanset, hvad du drømmer om, er vi med dig hele vejen. Vi gør vores for at realisere dine drømme.

Skriv til os

Få et overblik over lånemuligheder og lånetyper til forbrug

Med et forbrugslån kan du låne penge til lige præcis det, du har lyst til. Modsat et boliglån eller et billån, skal pengene ikke gå til et bestemt formål.

Du skal igennem en kreditvurdering for at kunne optage et forbrugslån, så vi er sikre på, at din økonomi kan bære et lån. 

Forskellige typer lån til forbrug

Bevilliget overtræk

Er du allerede kunde i Jutlander Bank, kan du tale med din rådgiver om muligheden for, at du i en periode kan få lov til at overtrække din konto.

Har du udfordringer med at få økonomien til at hænge sammen? 

Så tag en snak med din rådgiver om, hvordan I bedst muligt skræddersyer din økonomi ved at lægge et budget og eventuelt optage et lån eller etablere en kassekredit. 

Kassekredit

Hvis du i en periode har brug for ekstra penge, kan du ansøge om at få en kassekredit.

Bliver du kreditgodkendt, kan du få lov til at bruge op til et fastlagt beløb, når du har lyst og behov. Du betaler kun renter af det beløb, du reelt har brug.

Privatlån

Du låner et samlet beløb, der udbetales med det samme. Tilbagebetalingen løber over 1-5 år og begynder med det samme. Du betaler renter af hele beløbet. 

Andre muligheder

Selvom du selv kan bestemme, hvad du vil bruge dit Privatlån til, så er der nogle tilfælde, hvor vi vil anbefale dig at tage en anden type lån, så du får den billigst mulige løsning.

Kontakt os

Vi er tilgængelige døgnet rundt