Nyt transportmiddel

Få råd til et nyt transportmiddel

Drømmer du om et nyt legetøj?

Uanset, hvad du drømmer om, er vi med dig hele vejen. Vi gør vores for at realisere dine drømme. 

Hvilket transportmiddel drømmer du om?

Bil

Et billån er et lån, som er møntet på at finansiere dit køb af en bil - både brugt og ny. Du kan bruge et billån til begge slags biler – der kan dog være forskellige vilkår, som gør sig gældende afhængig af, om bilen er fabriksny eller brugt.

I et billån stiller du sikkerhed for lånet i bilen. Dette betyder ganske kort, at hvis du ikke kan betale din gæld tilbage, kan vi kræve ejerskab over bilen og dens værdi.

Dette betyder imidlertid også, at du får et langt billigere lån med en lavere rente, end hvis du havde brugt et almindeligt forbrugslån til finansiering af bilen. Det giver også ganske god mening, da prisen for lån typisk er afhængig af, hvor stor en risiko du løber ved at optage lånet.

Læs mere om vores billån her. 

Campingvogn, autocamper eller motorcykel

Når du skal låne til en campingvogn, en autocamper, en veteranbil eller en motorcykel, sker finansieringen via et billån. 

Eftersom du stiller sikkerhed i farttøjets værdi, når du optager et billån, så løber vi ikke en lige så stor risiko, som hvis du blot havde optaget et almindeligt forbrugslån uden sikkerhedsstillelse – derfor får du en lavere rente og et billigere lån.

Læs mere om vores billån her. 

Båd

Drømmer du om at kunne drive roligt ud over sommerhavet, at hygge i havnen, og i det hele taget få en masse fornyet livskvalitet og gode oplevelser?

Når du skal købe en båd, er der tre forskellige måder at finansiere det på. 

Den billigste løsning er at købe båden gennem friværdien i din ejerbolig. Er du boligejer, vil du typisk have opnået en friværdi i boligen efter en årrække – denne friværdi kan så anvendes som en slags sikkerhed for andre lån; i dette tilfælde til finansiering af en ny båd.

Du får en fleksibel finansiering, hvis du vælger et Prioritetslån. 

Hvis du ikke ejer værdier som fx en bolig, kan du tage et Privatlån. 

Helle fandt en brugt bil, hvor hun skulle slå til 

Vi hjalp hende med det samme med at få et billån. 

Kontakt os

Vi er tilgængelige døgnet rundt