Om os - som arbejdsplads

I Jutlander Bank ønsker vi at skabe forudsætningerne for et godt og udfordrende arbejdsliv. Vi tror på, at et inspirerende arbejdsmiljø, hvor medarbejderne trives, er én af forudsætningerne for at kunne yde vores kunder en personlig, engageret og nærværende rådgivning.

Jutlander Bank flag

Et sundt og socialt miljø


I Jutlander Bank ønsker vi at sikre rammerne for, at medarbejderne oplever et sundt og socialt miljø, hvor samarbejdet på tværs af vores forskellige fagligheder fungerer godt.

Sundhed handler bl.a. om motion, trivsel og arbejdsmiljø, og vi arbejder løbende med forskellige initiativer, med fokus på medarbejdernes sundhed, trivsel samt det generelle arbejdsmiljø.


Masser af udviklingsmuligheder


Læring og uddannelse er vigtigt – både for medarbejderne og banken. Derfor støtter vi naturligvis også op om, hvis du som medarbejder ønsker at deltage på kurser og efteruddannelse.

På de årlige MedarbejderUdviklingsSamtaler drøfter vi dine udviklingsmuligheder og afstemmer forventninger.

At udvikle dine kompetencer samt optimering af de strategiske MedarbejderUdviklingsSamtaler, er en del af det naturlige arbejde med at sikre såvel banken, kunderne og medarbejderne det bedste udbytte.

Det er en del af vores strategi at definere kravene til dig som fremtidens medarbejder i Jutlander Bank. Fokus flyttes derfor fra generel efteruddannelse til målrettede, individuelle opkvalificeringer af dine faglige og personlige kompetencer.


Vi siger det som det er


I Jutlander Bank arbejder vi målrettet på at blive Danmarks mest personlige og tilgængelige bank.

Vi tror på, at vi kan skabe de bedste resultater, hvis vi har medarbejdere der trives, og tilfredse kunder som værdsætter vores høje service, vores personlige tilgang til hver enkelt kunde, vores ærlighed samt vores tilgængelighed.

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Se hvilke ledige stillinger der lige nu er i Jutlander Bank. Er der pt. ikke noget der frister dig, så send os gerne en uopfordret ansøgning og/eller opret en jobagent hos os. 

Se ledige stillinger

Jeanette fortæller, hvordan det er at være ansat i Jutlander Bank

Vores afdelingsdirektør i Mariager Jeanette Leth Neldorf fortæller i filmen herunder, hvordan det er at være ansat på en arbejdsplads med fleksible arbejdstider. Hør blandt andet, hvad det betyder for Jeanettes privatliv.

 

Bankens værdier

Before & After magazine answered a curious reader, “Its ‘words’ loosely approximate the frequency with which letters occur in English, which is why at a glance it looks pretty real.”

Bankens historie

Before & After magazine answered a curious reader, “Its ‘words’ loosely approximate the frequency with which letters occur in English, which is why at a glance it looks pretty real.”

Kontakt os

Vi er tilgængelige døgnet rundt