Markedsvej Jutlander Bank

Finansøkonom

Bliv finansøkonom i Jutlander Bank

I Jutlander Bank har vi gode erfaringer med finansøkonom-praktikanter, og vi har hvert år et antal praktikpladser at tilbyde.

Som led i finansøkonomuddannelsen er der indlagt et 3 måneders praktikophold i en virksomhed.

Under praktikopholdet i Jutlander Bank får du indblik i, hvordan den teoretiske viden du har tilegnet dig på dit studie, kan omsættes til rådgivning af bankens kunder.

Gør du det godt under praktikopholdet, vil der i mange tilfælde være mulighed for efterfølgende ansættelse som finanstrainee samtidig med, at du videreuddanner dig.

Under praktikopholdet og den efterfølgende periode som trainee, vil du være tilknyttet en mentor, der sammen med dine øvrige kolleger vil bidrage til din udvikling.

Finansøkonomer

Efter at have afsluttet uddannelsen som finanstrainee, forventer vi at du har mod på at fortsætte med uddannelsen "Den Kompetente Rådgiver" og måske også HD 2. del, afhængig af i hvilken retning, du ønsker at fortsætte din udvikling og karriere i Jutlander Bank.

Hvis du tænker, at Jutlander Bank er den rigtige ramme om din karriere, og kan du se dig selv som en vigtig brik i bankens vision om at blive Danmarks mest personlige og tilgængelige bank, så send din ansøgning via nedenstående link.

Hvis din ansøgning har overbevist os om, at du kunne være vores nye praktikant, og på sigt vores fremtidige medarbejder, indkalder vi løbende til samtale.

Her vil du typisk finde annoncering efter finansøkonom praktikanter fra maj måned, året før praktiktiden starter.

Finansøkonomer til start januar 2020 er fundet, så der er derfor ingen annoncering i 2019.

Klik her for at gå til stillingsopslaget.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til HR-konsulent Helle Bauer, hb@jutlander.dk, 9657 5040 / 3024 5407.

Til samtalen deltager typisk to HR-konsulenter.

Jutlander Bank flag

Om os - som arbejdsplads

I Jutlander Bank ønsker vi at skabe forudsætningerne for et godt og udfordrende arbejdsliv. 

Bogstak med æble

Uddannelse og karriere

En karriere i Jutlander Bank kan føre dig langt – mulighederne er mange.

Finanselev

Finanselev

I Jutlander Bank har vi flere finanselever under uddannelse – nogle er i gang med deres første år, mens andre er i gang med det andet år af uddannelsen.

Finansbachelor

Finansbachelor

Tag din finansbachelor praktik i Jutlander Bank

Kontakt os

Vi er tilgængelige døgnet rundt