Jutlander Bank Markedsvej i Aars

Finanselev

Bliv finanselev i Jutlander Bank

I Jutlander Bank har vi flere finanselever under uddannelse – nogle er i gang med deres første år, mens andre er i gang med det andet år af uddannelsen.

Som finanselev i Jutlander Bank gennemgår du en spændende og udviklende 2-årig uddannelse. En uddannelse, der veksler godt mellem teori og praksis. Der er ingen SU, til gengæld får du løn.

Den teoretiske del af uddannelsen giver dig kompetencer inden for områder som betalingsløsninger, boligfinansiering, kredithåndtering, pension og investering – alt det en kunde i Jutlander Bank har brug for rådgivning omkring og hvor du er eksperten!

Finanselever

Det er ikke kun dine faglige kompetencer, som udvikles hos os. Dine personlige- og sociale kompetencer bliver ligeledes bragt i anvendelse i din daglige gang i afdelingen, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer. Derudover er disse kompetencer i højsædet, når du mødes med dine medstuderende – dels fra Jutlander Bank og dels fra andre pengeinstitutter - på de indlagte uddannelsesdage, som er en del af uddannelsesforløbet.

Du vil opleve, at der bliver stillet krav til dig og forventes noget af dig. Til gengæld får du gode muligheder for at vise, hvad du kan bidrage med og fra første dag i banken, vil der være høj grad af frihed under ansvar.

Under hele din uddannelse vil du være tilknyttet en mentor, der sammen med dine øvrige kolleger vil bidrage til en struktureret og kontrolleret udvikling.

Efter at have afsluttet uddannelsen som finanselev, forventer vi at du har mod på at fortsætte med Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning, Den Kompetente Rådgiver og måske også HD 2. del, afhængig af i hvilken retning, du ønsker at fortsætte din udvikling og karriere i Jutlander Bank.

Hvis du tænker, at Jutlander Bank er den rigtige ramme om din karriere, og kan du se dig selv som en vigtig brik i bankens vision om at blive Danmarks mest personlige og tilgængelige bank, så send din ansøgning via nedenstående link.

Her vil du typisk finde annoncering efter finanselever fra oktober året før elevtiden starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til HR-konsulent Helle Bauer, hb@jutlander.dk, 9657 5040 / 3024 5407.

Vi udvælger typisk vores finanselever i løbet af november/december måned.

Følg linket, og send os eventuelt en ansøgning. Hvis din ansøgning har overbevist os om, at du kunne være vores nye finanselev, vil du blive
kaldt til samtale.

Klik her for at gå til stillingsopslaget.

Ved samtalen deltager typisk to HR-konsulenter.

Jutlander Bank flag

Om os - som arbejdsplads

I Jutlander Bank ønsker vi at skabe forudsætningerne for et godt og udfordrende arbejdsliv. 

Bogstak med æble

Uddannelse og karriere

En karriere i Jutlander Bank kan føre dig langt – mulighederne er mange.

Finansøkonom

Finansøkonom

I Jutlander Bank har vi gode erfaringer med finansøkonom-praktikanter, og vi har hvert år et antal praktikpladser at tilbyde.

Finansbachelor

Finansbachelor

Tag din finansbachelor praktik i Jutlander Bank

Kontakt os

Vi er tilgængelige døgnet rundt