Eucalyptus

Vilkår for brug af siden

Du bedes sætte dig grundigt ind i nedenstående betingelser, før du benytter dig af vores hjemmeside

Brug af hjemmesiden er at betragte som accept af disse betingelser.

Vi skal gøre opmærksom på, at indholdet på hjemmesiden udelukkende er til orientering. Vi bestræber os på at sikre, at informationer på hjemmesiden er pålidelige, men vi påtager os intet ansvar for rigtigheden eller fuldkommenheden af oplysningerne. Vi anser vores kilder som troværdige, og foretager ikke selv undersøgelser for at bekræfte oplysningerne.

Hvis du foretager dispositioner på baggrund af indholdet af hjemmesiden er Jutlander Bank ikke ansvarlig herfor. Du bærer således selv risikoen for den økonomiske konsekvens af dine investeringer.

Anbefalinger, vurderinger og lignende oplysninger på hjemmesiden må ikke betragtes som tilbud om eller opfordring til køb eller salg af det omhandlede produkt.

Jutlander Bank er ikke ansvarlig for tab eller skader, som opstår som følge af brug af Hjemmesiden.

Du bedes være opmærksom på, at Jutlander Bank ikke kan garantere for fortroligheden af e-mail sendt fra eksterne netværk. Du bør derfor ikke sende fortrolige oplysninger til Jutlander Bank via e-mail.

I forbindelse med kommunikationsfaciliteterne på hjemmesiden er Jutlander Bank ikke ansvarlig i forhold til beskeder, e-mails m.v., der på grund af tekniske nedbrud eller lignende ikke når frem til modtageren.

Vi vil opfordre dig til at kontakte din rådgiver hos Jutlander Bank for information og rådgivning, som er tilpasset dine forhold.