Lokale gavekort

Lokale gavekort

Giv en genial gave

De elektroniske gavekort er en genial gave at give.
Modtageren bestemmer nemlig fuldstændig selv hvilket ønske, der skal opfyldes, og køber det i én eller flere af de mange butikker, der er med i ordningen … og du slipper for "bøvlet" med at finde på og købe ind.


Det fungerer nøjagtig som et almindeligt kort og er den ideelle gaveidé til virksomheder, der ønsker, at give deres ansatte den perfekte gave f.eks. til jul eller i forbindelse med et arrangement.

Desuden er du med til at støtte den lokale handelstandsforening. 

Oversigt over bygavekort

Aars gavekort

Aars Gavekort kan benyttes hos en lang række af byens butikker, der er medlemmer af Aars Handelstandsforening. 

Det er fx Aars Apotek, Aars Auto, Aars Bolighus, Aars Hotel, Aars Teater Bio, Aars City Fitness, Bettekun Garn, Bladcentralen. Boutique Mary, Buddy Legetøj, Byens Blomster, Bygma, Byoung, Foto-Lab, Fryd og Flora, Hinrichsens Guld Ure og Optik, Hvidt & Frit Vesthimmerland, Højbjerg, Imerco, Jens Buus Biler, Klaus Buus A/S, Kiropraktisk Klinik, Klemmen, Kimbrerkroen, Kop og kande, Kvickly, Kære børn, Labtech Data, Laumann, Matas, MTH Biler - Toyota Aars, Mr. Højbjerg, Normal, Nyt Syn, Peders Bageri, Profil Optik, Restaurant Messen, Rum by kri-stense, Skjold Burne Vinhandel, Skoringen, Specialbutikken, Sport24, Sportmaster, Standard, Stubberup El, Torben, Tæppe og Gulvhuset, Tøjeksperten, Vero Moda, Vesthimmerlands Cykelcenter og Wagner.

Sådan gør du

Du kan bestille og købe et elektronisk gavekort hos Jutlander Bank i Aars på Himmerlandsgade 74 og hos Bladcentralen på Himmerlandsgade 104 i Aars. 

Støvring gavekort

Støvring Gavekort kan bruges hos en lang række detail- og specialbutikker.

Det er fx Støvring Apotek, Mesterbageren, Madame Riis, Bygma, Bog og Ide, By OS, Noah, Me & Eliza, Salon Brandt, Wagner, Kop & Kande, Matas, Nyt Syn, Profil Optik, Footsteps, La Femme, Meny Støvring, SuperBrugsen og Bisgaard Vinhandel.

Sådan gør du

Du kan bestille og købe et elektronisk gavekort hos Jutlander Bank i Støvring – Hobrovej 77-81.

Se saldoen på dit gavekort.  

Kontakt os

Vi er tilgængelige døgnet rundt