Uddannelse og karriere

Uddannelse og karriere i banken

En karriere i Jutlander Bank kan føre dig langt – mulighederne er mange

I direktionen, i ledergruppen, blandt stabsledere og afdelingsdirektører, blandt specialister og rådgivere, kan du finde mange gode eksempler på medarbejdere, der har udviklet deres karriere i vores gode rammer.

Fx startede vores bankdirektør Lars Thomsen sin tid i Jutlander Bank som by-dreng. 

Vi har god erfaring med ansættelse af både finanselever, finansøkonomer og finansbachelorer, så du får hurtigt tildelt opgaver og ansvar, som i takt med et godt organiseret uddannelsesforløb vil udfordre dig både på det faglige, personlige og sociale plan.

Uddannelsesveje i Jutlander Bank

Finanselev

Som finanselev i Jutlander Bank gennemgår du en 2-årig uddannelse, hvor du får elevløn.

Uddannelsesstruktur

Uddannelsen veksler mellem teori og praksis, hvor du tilbringer din dagligdag i en af vores afdelinger, og deltager i uddannelsesdage med elever fra andre pengeinstitutter.

På den teoretiske del af uddannelsen lærer du om betalingsløsninger, boligfinansiering, kredithåndtering, pension og investering, hvilket du implementerer i praksis i den afdeling, du er tilknyttet.

Under hele din uddannelse vil du være tilknyttet en mentor, der sammen med dine øvrige kolleger vil bidrage til en struktureret og kontrolleret udvikling.

Efter at have afsluttet uddannelsen som finanselev, forventer vi, at du har mod på at fortsætte med Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning, Den Kompetente Rådgiver og måske også HD 2. del afhængig af, i hvilken retning du ønsker at fortsætte din udvikling og karriere i Jutlander Bank.

Vores krav til dig

Du indgår i et tæt samarbejde med dine kollegaer og har stor kundekontakt, hvilket stiller høje krav til dine personlige og sociale kompetencer og en vilje til at gøre dit bedste.

Du får du gode muligheder for at vise, hvad du kan bidrage med, og fra første dag i banken vil du opleve en høj grad af frihed under ansvar.

Ansættelse

Vi søger som udgangspunkt finanselever i løbet af oktober og ansætter typisk i løbet af november/december måned.

Klik her for at gå til stillingsopslaget.

Følg linket, og send os en ansøgning. Hvis din ansøgning har overbevist os om, at du kunne være vores nye finanselev, vil du blive kaldt til samtale med to HR-konsulenter.

Uddannelsesforløbet begynder normalt i juli måned.

Finansbachelor

Vi har gode erfaringer med at tage finansbachelorer ind som praktikanter og tilbyder hvert år et antal praktikpladser.

Uddannelsesstruktur

Under dit 5 måneders praktikophold i Jutlander Bank får du indblik i, hvordan den teoretiske viden, du har tilegnet dig på dit studie, kan omsættes til rådgivning af bankens kunder.

Gør du det godt under praktikopholdet, bliver du efterfølgende tilbudt ansættelse som studentermedhjælper og senere som finanstrainee samtidig med, at du videreuddanner dig.

Under praktikopholdet, og den efterfølgende periode som trainee, vil du være tilknyttet en mentor, der sammen med dine øvrige kolleger vil bidrage til din udvikling.

Efter at have afsluttet uddannelsen som finanstrainee, forventer vi, at du har mod på at fortsætte med uddannelsen "Den Kompetente Rådgiver" og måske også HD 2. del, afhængig af i hvilken retning du ønsker at fortsætte din udvikling og karriere i Jutlander Bank.

Ansættelse

Vi søger typisk finansbachelorpraktikanter i løbet af oktober måned året før praktikken starter, men vi indkalder løbende til samtale med to HR-konsulenter, hvis din ansøgning har overbevist os om, at du kunne være vores nye praktikant.

Klik her for at gå til stillingsopslaget.

Finansøkonom

Vi har gode erfaringer med at tage finansøkonomer ind som praktikanter og tilbyder hvert år et antal praktikpladser.

Uddannelsesstruktur

Under dit 3 måneders praktikophold i Jutlander Bank får du indblik i, hvordan den teoretiske viden du har tilegnet dig på dit studie, kan omsættes til rådgivning af bankens kunder.

Gør du det godt under praktikopholdet, vil der i mange tilfælde være mulighed for efterfølgende ansættelse som finanstrainee samtidig med, at du videreuddanner dig.

Under praktikopholdet og den efterfølgende periode som trainee, vil du være tilknyttet en mentor, der sammen med dine øvrige kolleger vil bidrage til din udvikling.

Efter at have afsluttet uddannelsen som finanstrainee, forventer vi, at du har mod på at fortsætte med uddannelsen "Den Kompetente Rådgiver" og måske også HD 2. del, afhængig af i hvilken retning du ønsker at fortsætte din udvikling og karriere i Jutlander Bank.

Ansættelse

Vi søger typisk finansøkonompraktikanter i løbet af maj måned året før praktikken starter, men vi indkalder løbende til samtale, hvis din ansøgning har overbevist os om, at du kunne være vores nye praktikant.

Klik her for at gå til stillingsopslaget.

Vores forventninger til dig

Du vil opleve, at der bliver stillet krav til dig og forventet noget af dig. Til gengæld får du rigtig gode muligheder for at vise, hvad du kan bidrage med, og fra første dag i banken vil der være høj grad af frihed under ansvar.

Vi forventer af dig, at:

Du er fagligt skarp

Kunden må aldrig opleve fejlbehæftet rådgivning.

Du er udadvendt og modig

Kunden kender ikke mulighederne. Du SKAL være proaktiv.

Du er tillidsvækkende

Kunden skal føle sig tryg i dit selskab.

Du er løsningsorienteret

Du ser vejen til kundernes drømme - og tager medansvar.

Du interesserer dig for mennesker

Kunden oplever dit nærvær, og du tør give noget af dig selv.

Du tilslutter dig teamånden

Du samarbejder med dine kolleger i afdelingen om et fælles mål.

Du er fleksibel

Du finder tid, når kunden har tid.

Helle Bauer

Har du spørgsmål?

Så kontakt vores HR-konsulent Helle Bauer, som står for ansættelserne. 

96 57 50 40

Send mail

Hvorfor skal du tage din uddannelsesvej i Jutlander Bank?

Vi tilbyder dig masser af udviklingsmuligheder.
Vi rummer et væld af funktioner ud over de kunderådgivende stillinger, og vi tilbyder blandt andet spændende stillinger og uddannelsesmuligheder inden for regnskab, IT, bolig, investering, pension, kredit - og listen fortsætter.

Dine muligheder for at gøre karriere er traditionelt set størst i de kundeekspederende afdelinger, hvor du kan blive privatkunderådgiver, erhvervskunderådgiver, souschef eller afdelingsdirektør.
Det er her, at forretningen virkelig skabes, og det er her, at du har uanede muligheder, hvis du er fagligt skarp og samtidig evner at omsætte din viden til forretninger og gode kundeoplevelser.

Kontakt os

Vi er tilgængelige døgnet rundt