Job i Jutlander Bank

Job i Jutlander Bank

Vi arbejder målrettet mod at være Danmarks mest personlige og tilgængelige bank

Det skiller os ud fra mængden og skaber et holdbart fundament for fremtiden for vores fælles arbejdsplads.

Personlighed og tilgængelighed i praksis

I forbindelse med vores fokus på personlighed og tilgængelighed har alle rådgivere såvel som forskellige funktioner i stabene en mobiltelefon og abonnement, som er betalt af banken. 
Mobiltelefonen fungerer som din arbejds- og privatmobiltelefon, og den gør det muligt for kunden at komme i kontakt med netop deres egen personlige rådgiver.

Med tilgængelighed i fokus kommer også en vis grad af fleksibilitet:
Det giver dig som medarbejder og jer som afdeling mulighed for at tilrettelægge arbejdstiden fleksibelt uge for uge, hvis der er skubbet rundt på din normale arbejdstid.

Ledige stillinger 

Herunder kan du se, hvilke ledige stillinger der lige nu er i Jutlander Bank. Er der pt. ikke noget, der frister dig, så send os gerne en uopfordret ansøgning og/eller opret en jobagent hos os.

© e-Recruitment by HR-ON

Vi arbejder strategisk med en høj medarbejdertilfredshed

I Jutlander Bank arbejder vi ud fra et mål om at have en medarbejdertilfredshed, der er højere end gennemsnittet for dem, vi kan sammenligne os med, og her kommer en god balance mellem performance og trivsel i spil. 
Vi ønsker nemlig en arbejdsplads med glade, stolte og personligt engagerede medarbejdere – til gavn for din trivsel, kundetilfredsheden og bankens resultater.

Vi ønsker at skabe en stolt arbejdsplads med kompetente, ordentlige, åbne, personligt engagerede og tilgængelige medarbejdere, der værdsætter vores særligt fleksible rammer for tilrettelæggelse af egen arbejdstid.
Det perfekte match mellem medarbejdernes performance og trivsel skal danne grobund for ønsket vækst og gode resultater.

Hvis du trives og er godt tilfreds med både dit job og din arbejdsplads, bliver du netop glad, stolt og personligt engageret.
Det skal give dig mere lyst og mod på både at udvikle dig i den retning, som samfundet, kunderne og banken tager dig med på, og det skal medføre, at du med stolthed anbefaler andre i dit netværk til at søge job eller blive kunde i Jutlander Bank.

Hvordan er det så at være ansat i Jutlander Bank?

Vores afdelingsdirektør i Mariager Jeanette Leth Neldorf fortæller i filmen herunder, hvordan det er at være ansat på en arbejdsplads med fleksible arbejdstider.
Hør blandt andet, hvad det betyder for Jeanettes privatliv.

Kontakt os

Vi er tilgængelige døgnet rundt