Dreng i Jutlander-trøje

Sponsorater i en corona-tid

Pressemeddelelse

”Budskabet til jer og jeres medlemmer lyder: Vi fortsætter vores aftalte sponsorat, også selv om vi lige nu ikke får den eksponering, vi troede, vi betalte for.”

Sådan har Jutlander Bank netop skrevet til bestyrelserne i alle de frivillige foreninger og klubber, som banken har en sponsoraftale med.

”Et sponsorat er i sin natur et noget-for-noget forhold. Foreningerne modtager penge fra os. Dermed støtter vi det frivillige, lokale arbejde, og samtidig får vi den eksponering, der følger af, at vores navn er knyttet til deres aktiviteter”, siger ordførende direktør i Jutlander Bank, Per Sønderup.

Nogle foreninger oplever, at sponsorer er begyndt at trække sig, fordi corona-nedlukningen forhindrer sponsorerne i at få den eksponering, de betaler for.

Men Jutlander Bank har altså valgt at fastholde sine aftalte sponsorater af alle de foreninger, som banken samarbejder med.

”Flere bestyrelser har sikkert alvorlige overvejelser om det rimelige i at opkræve kontingenter hos medlemmer, som ikke lige nu får noget for pengene. Derfor vil vi gerne berolige foreningerne og deres medlemmer: Sponsor-indtægten fra banken skal de ikke være bekymrede for,” siger Per Sønderup.

Per Sønderup

Per Sønderup

Ordførende direktør