Kom godt i gang med investering

Kom godt i gang

Det behøver ikke være svært at investere

Hele investeringsmarkedet kan virke skræmmende, hvis man ikke ved noget om værdipapirer, og mange kan tro, at det kræver en enorm viden, og at man skal være ekspert for at komme i gang. 

Det behøver ikke være svært at investere. Der findes mange forskellige måder, du kan investere på - blandt andet de såkaldte pasningsløsninger, hvor investeringseksperter står for løbende at investere dine penge. 

Hvad kræver det at investere?

Overvejelser før du investerer

Du skal tage stilling til, hvad din tidshorisont er, hvor meget du ønsker at investere og hvor høj- eller lav risiko, du ønsker.

Derefter hjælper din rådgiver dig med at finde de værdipapirer eller investeringsfonde, der passer til den investeringsprofil, du har valgt.

Hvem skal holde øje med dine investeringer?

Ønsker du at være involveret i alle aspekter af dine investeringer og selv styre alle transaktioner i din portefølje,skal du typisk bruge en betragtelig mængde tid på at sætte dig ind i, hvordan investeringer fungerer samt bruge tid på at nærstudere investeringsmuligheder for potentiale og risici, før du kaster dig ud i dine første investeringer. Men mindre kan altså også gøre det.

Uanset, om du vælger en pasningsløsning som investeringsforeninger og -fonde, eller styrer dine aktier og obligationer på egen hånd, kan det være en fordel af investere din formue. Den rente, du kan få af din opsparing, hvis dine penge blot står på en konto, kan nemlig næppe holde trit med inflationen.

Vi investerer efter dit temperament 

Værdipapirer behøver ikke være højrisikable eventyr-aktier. Det kan lige så godt være de mere stabile statsobligationer. Og alt midtimellem.

Enhver investeringsrådgivning starter med, at vi afdækker din 'profil'.

To hovedhjørnesten i profilen er din risikovilje og din horisont. Du skal kunne sove godt om natten, så du ikke hele tiden spekulerer på, om pengene går tabt. Det skal din risikovilje afstemmes efter. Samtidig spørger vi ind til din tidshorisont - nemlig, hvornår du skal bruge pengene, og dermed skal have investeringen fri igen. 

Sammen med dig vil vi sikre dig en bedre forrentning med værdipapirer.

Finanscenter

I bankens Fiananscenter sidder en gruppe af investeringsspecialister, som minut for minut holder øje med markederne, analyserer og skriver anbefalinger om køb og salg.

Hvis du handler for meget store beløb og ofte lægger dine investeringer om, kan du få del i eksperternes analyse med en direkte kontakt til Finanscenteret. 

Vil du vide mere? Så kontakt os.

Find en investeringsløsning, som passer til dig

Formuepleje med en grøn engmark

Formuepleje

FormuePLEJE er velegnet til dig, der lægger vægt på det langsigtede afkast af dine investeringer.

En formueplejeaftale styrker dit afkast ved mere langsigtet investering ved at pleje dine pensionsmidler, frie midler og virksomhedsmidler. 

Lokal puljeinvest og en brun græsmark

Lokal Puljeinvest

Lokal Puljeinvest er en enkel og nem løsning for dig, der vil investere din pensionsopsparing eller dit barns børneopsparing i værdipapirer, men ikke selv ønsker at holde øje med og løbende tilpasse dine investeringer. 

Sparinvest og marhalm

Sparinvest Mix

Med et enkelt investeringsbevis blander Sparinvest Mix mere end tusinde aktier og obligationer fra hele verden.

Du slipper for selv at overvåge og tilpasse investeringerne, for i Sparinvest Mix sker det hele automatisk.

Sparinvest Mix er derfor et nemt og attraktivt alternativ til den traditionelle opsparingskonto.

Kontakt os

Vi er tilgængelige døgnet rundt